ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσανατολισμένοι, πάντα, στις ανάγκες των πελατών μας!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η στοχευμένη μείωση και αδρανοποίηση των παθογόνων μικροοργανισμών, πριν αυτοί εισέλθουν στον (ανθρώπινο) οργανισμό.

Επιτυγχάνεται με τη χρήση χημικών σκευασμάτων, όπως αλκοόλη, ή φυσικών μεθόδων, όπως υψηλή θερμοκρασία. Με αυτό τον τρόπο, το αντικείμενο μεταβάλλεται σε μια κατάσταση όπου δεν μπορεί πλέον να μολύνει.

Όπως είναι γνωστό και ευρέως αποδεκτό, η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, και η απολύμανση είναι ένας από τους τρόπους που αυτό γίνεται εφικτό. Σκοτώνει ή αδρανοποιεί τους μικροοργανισμούς, πριν αυτοί εισέλθουν στον οργανισμό του ανθρώπου.

Είναι αναμφίβολα μια εξαιρετικά λογική στρατηγική, ειδικά σήμερα που, με την ανάπτυξη νέων ιών πανδημίας γρίπης, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια τουλάχιστον για το αρχικό, κρίσιμο χρονικό διάστημα ανάπτυξης του ιού.

ΑΠΟΣΜΗΣΗ

Απόσμηση είναι η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή ουσιών που προκαλούν δυσοσμία. Συγκεκριμένα, γίνεται εξαπόλυση μικροοργανισμών (βακτηρίων) και επιτυγχάνεται βιοαποδόμηση ουσιών που προκαλούν ενοχλητικές και επίμονες οσμές και, κατά συνέπεια, κακές υγειονομικές συνθήκες.

Η εφαρμογή της απολύμανσης και της απόσμησης, ενδεικτικά, επιτυγχάνεται με:

Η παρασκευή του ψεκαστικού διαλύµατος γίνεται σύµφωνα µε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος, όπως αυτές αναγράφονται στην ετικέτα του σκευάσματος και εφαρµόζονται όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας που έχουν καθοριστεί µε την έγκριση κυκλοφορίας αυτών, ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής, χωρίς κινδύνους και επιπτώσεις στη δηµόσια υγεία και το οικοσύστηµα (ψεκασμός σημείων).

Με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται η ομοιόμορφη διασπορά του απολυμαντικού διαλύματος, το οποίο διαχέεται σε όλο το χώρο.
Η παρασκευή του ψεκαστικού διαλύµατος γίνεται σύµφωνα µε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος, όπως αυτές αναγράφονται στην ετικέτα του σκευάσματος και εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας που έχουν καθοριστεί µε την έγκριση κυκλοφορίας αυτών (ψεκασμός του όγκου ή χώρου).

Χρήση σακούλας με ενεργό άνθρακα για την απορρόφηση των οσμών. Είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν απαιτεί ηλεκτρισμό και δε χρησιμοποιούνται βλαβερές χημικές ουσίες.

aposmisi-upiresies
apothisi-upiresies

ΑΠΩΘΗΣΗ

Με τον όρο απώθηση εννοούμε την απομάκρυνση ανεπιθύμητων πτηνών, ερπετών και άλλων ζώων (γάτες, σκύλους).

Η παρουσία πτηνών στο χώρο μας μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα. Είναι φορείς μικροβίων και πολλών παρασίτων, όπως είναι οι ψύλλοι, οι ψείρες πτηνών και τα ακάρεα.Τα περιττώματά τους προκαλούν δυσοσμία, αισθητική υποβάθμιση, καθώς και διάβρωση επιφανειών.

Η απώθηση των πτηνών επιτυγχάνεται με:

⦁ Οπτικό απωθητικό πτηνών σε μορφή Gel
⦁ Ακίδες, μεταλλικές ανοξείδωτες, πλαστικές
⦁ Ειδικό δίχτυ ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV
⦁ Πλαστικές ιριδίζουσες ταινίες απομάκρυνσης μικρών πτηνών

Η θέα ενός φιδιού είναι αρκετή για να μας προκαλέσει τρόμο και πανικό, ενώ η παρουσία του στο χώρο μας ελλοχεύει πολλούς κινδύνους, κυρίως εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς που αναπτύσσει όταν νιώσει απειλή.
Η απώθηση των φιδιών επιτυγχάνεται με ειδικά σκευάσματα σε κοκκώδη ή υγρή μορφή.

apothisi-gata-skulou

Η παρουσία αδέσποτων κυρίως ζώων (σκύλοι κα γάτες) στο χώρο μας μπορεί να επιφέρει πολλά προβλήματα.
Είναι φορείς ασθενειών, μικροβίων και παρασίτων, όπως ψύλλοι, τσιμπούρια.
Τα περιττώματά τους είναι εστίες μικροβίων και προκαλούν δυσοσμία και αισθητική υποβάθμιση. Δημιουργούνται, επίσης, ζημιές σε κήπους και παρτέρια με λουλούδια.
Η απώθηση των επιτυγχάνεται με ειδικά σκευάσματα σε κοκκώδη ή υγρή μορφή.

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Η απορρύπανση – εξυγίανση των στρωμάτων είναι μια μέθοδος που ως στόχο έχει τη μείωση του μικροβιακού φορτίου που κρύβεται μέσα σε αυτά, εξασφαλίζοντας φιλικό περιβάλλον απαλλαγμένο από μικροοργανισμούς, όπως είναι τα ακάρεα.

Τα ακάρεα είναι συμβιωτικοί του ανθρώπου μικροοργανισμοί και τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του δέρματός μας. Εντοπίζονται όπου υπάρχουν άνθρωποι, κυρίως στα κλινοσκεπάσματα, τους καναπέδες, τα χαλιά, στη σκόνη και τα στρώματα.

Αποτελούν την κυριότερη αιτία αλλεργιών, ενώ προξενούν άσθμα και αλλεργικές ρινίτιδες.

Η εφαρμογή επιτυγχάνεται με τη χρήση του συστήματος καθαρισμού KIRBY.

aporrupansi-stromaton
skoupa

Η σκούπα KIRBY είναι ένα σύστημα ολοκληρωμένου βιολογικού καθαρισμού απορρύπανσης και εξυγίανσης στρωμάτων, χαλιών και καναπέδων, χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλής απορρόφησης καθαρισμού.

Επιλέξτε την PestX, για επίδειξη του συστήματος καθαρισμού KIRBY στο χώρο σας, χωρίς επιβάρυνση!